Wie zijn wij?

Dierenartsenpraktijk Langerwerf is opgericht door Karoliene en Cornel. We zijn binnen onze praktijk werkzaam met 9 dierenliefhebbers. 

Uw huisdier is een belangrijk onderdeel van uw leven. Een trouwe en vrolijke vriend. Naast de liefde voor uw huisdier is het belangrijk dat uw maatje de zorg krijgt die hij nodig heeft en die bij u past. Wij begrijpen dat. Het team van dierenartsen en assistentes bij Dierenartsenpraktijk Langerwerf staat voor u klaar om u te helpen uw huisdier gezond en fit te houden. Neem gerust contact met ons op!

Email: info@dierenartsenpraktijklangerwerf.nl
Tel: +31 6 20 666 285

Dierenartsenpraktijk Langerwerf

Ons Team:

Karoliene

Foto Karoliene

Mijn naam is Karoliene Penders, geboren in Spijkenisse in 1984. Ik ben afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht in 2008. Na mijn afstuderen heb ik in België en Duizel gewerkt in gemengde praktijken voordat ik volledig met mijn partner Cornel Langerwerf in Oosteind ben gaan werken in onze dierenartsenpraktijk. Wat vind ik mooi aan het vak dierenarts? Wat niet, elke patiënt is mooi, elke dag is anders en met het visites rijden brengt elke oprit weer een ander verhaal. Cornel en ik hebben drie dochters. Als hobby’s rij ik paard, maken we uitstapjes met de kindjes en probeer ik af en toe de racefiets weer te pakken.

Groetjes van Karoliene!

Cornel

Mijn naam is Cornel, geboren en opgegroeid in Oosteind, mede-eigenaar van DAP Langerwerf.

Tot ziens in onze praktijk!

Lidia

Foto Lidia

Ik ben Lidia Schennink sinds januari 2018 werkzaam bij dierenartsenpraktijk Langerwerf.  In 2012 ben ik afgestudeerd in Utrecht. Hierna heb ik in Noord- en in Zuid-Holland gewerkt om nu weer terug te zijn bij mijn roots, het prachtige Brabant. Hier vraagt ineens niet meer iedereen: “Jij bent niet van hier hé?”.  De zachte G valt hier niet op natuurlijk! Je kunt me binnen de praktijk tegen komen bij de zorg voor uw gezelschapsdier maar ook onderweg op visite voor een paard, koe, geit of schaap. 

Graag tot ziens, Lidia Schennink

Kelly

Foto Kelly

Mijn naam is Kelly Groen en ben 32 jaar jong.
Na het afronden van mijn studie in 2018 ben ik direct het werkveld ingegaan. Sinds December 2018 ben ik werkzaam op deze gezellige praktijk, waar de meeste mij ook al hebben zien rondlopen. Mijn interesses zijn breed, maar word vooral heel vrolijk van een chirurgische uitdaging bij zowel landbouw- en gezelschapsdieren. In mijn vrije tijd ben ik druk met de kindjes en sla ik graag een balletje op het veld.

Tot ziens in de praktijk en op het erf!

Melissa

Foto Melissa

Mijn naam is Melissa van Loon. Ik ben sinds juni 2021 werkzaam bij dierenartsenpraktijk Langerwerf. Ik vind het erg leuk dat iedere dag anders is en er altijd een uitdaging in mijn werk ligt. Thuis heb ik mijn hond Sky (Australian Shepherd), U zult haar ook geregeld tegenkomen op de praktijk. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn paard Esther. 

Tot snel, Melissa van Loon

Caja

Foto Caja

Hallo,

Mijn naam is Caja Marcelissen.
Ik ben sinds Oktober 2021 met veel plezier werkzaam bij dierenartsenpraktijk Langerwerf. Thuis heb ik 2 erg lieve honden waar ik veel om geef. 

Tot snel!

Wat klanten over ons zeggen

review praktijk langerwerf

Heel goed geholpen en lief voor de hond zodat hij rustig was.

review praktijk langerwerf

Fijne dierenarts die tijd neemt en een goed en eerlijk advies geeft zonder meteen alle duurste behandelingen aan te bieden.

review praktijk langerwerf

Lieve dierenartsen met veel geduld en veel kennis.

Neem gerust
contact op met ons